» Bli medlem       
 » Glömt lösenordet?
    
SAAF Utbildning Aktiviteter Nöje
Senaste nyheterna Krönika Sök Arkiv

  SAAF
Inloggade: 8

Medlemmar: 2544

Föreningar: 15
 HIG
 KI
 KTH
 LHS
 LIU
 MDH
 ORU
 SH
 SU
 UU
 GBG

  Forum


Senaste artiklarnaVisa solidaritet med de kristna i Mellanöstern
Den 22 april, samlas vi vid Marenplan i Södertälje kl.14.00–17.00 för att manifestera för solidaritet med kristna folkgrupper i Mellanöstern och Nordafrika. Under de senaste decennierna har våldet mot kristna folkgrupper skördat många människors liv och deras framtida existens i regionen är hotad. Sverige, FN och EU bör med kraft agera för att politiskt och ekonomiskt stödja dessa utsatta folkgrupper som med våld fördrivs från sina hemtrakter av islamistiska terrororganisationer.

SAAF goes Gotland/Almedalen
För 5:e året i rad kommer SAAF att finnas representerade under Almedalsveckan. För varje år tar vi lärdom och i år kommer vårt upplägg att se lite annorlunda ut. Frågor som berör oss syrianer/araméer som folkgrupp och akademiker kommer vi att fortsätta upplysa om för Almedalens besökare, politiker och näringslivet. Fokus för i år kommer att vara vår roll som syrianer/araméer i svenska samhället.

Datum: Onsdag den 4 juli – Söndag den 8 juli

Qom Moran men Qabro. Edo Brikho - Glad Påsk
SAAFs förbundsstyrelse önskar alla medlemmar och besökare en fridfull Påsk.

Må Gud vara med er i studierna, arbetet och livet.

Minus 15 grader - Sälen
En tidig torsdagsmorgon den 1a februari åkte 35 SAAF:are iväg för att avnjuta en resa de sent skulle glömma. På bussen fanns morgontrötta akademiker från landets alla kanter påväg till första stopplatsen i Ludvika, för att sedan fortsätta norrut till Sälenfjällen. Snart skulle de mötas av vita träd, skyhöga snöhögar och minus 15 graders temperatur.
Nätverksträff för alumner i Örebro
S:ta Maria Kyrkan i Örebro tillsammans med SAAF anordnar en nätverksträff för alumner (utexaminerade).

Kom och mingla med andra akademiker och bredda ditt nätverk.

Under kvällen kommer öppna diskussioner att hållas om vår roll i samhället och hur vi ska kunna samarbeta med varandra.

Just DU är efterfrågad!
Syrianska/Arameiska Akademikerförbundet, SAAF har i 12 år som förbund samlat syrianska/arameiska akademiker, studerande som utexaminerade.

SAAF verksamhet syftar till att skapa ett stabilt och brett nätverk bland syrianska/arameiska akademiker samt främja akademiska studier bland ungdomar.

Genom åren har SAAF präglats av engagerade människor som bidragit med tid och kunskap för att organisationen ska kunna bedrivas framgångsrikt och utvecklas till vad det är idag.
SAAF är idag representerat vid ett flertal lärosäten runt om i landet.
Erkänt Seyfo
Nederländska parlamentet har erkänt folkmordet 1915 - Seyfo.

"...the Parliament recognizes the Armenian genocide (for the sake of completeness, the Assyrians, Pontic Greeks and Arameans are also dealt with here, who had also become the victim of this genocide)."

Edo Bricho – Shato Brichto.
SAAF önskar er alla en riktigt fridfull jul med era nära och kära, vår herre Jesus Kristus kom till jorden som en gåva till oss människor, för att rädda oss från våra synder. Glöm inte bort julens innebörd, hjälp och tänk på era medmänniskor. Be en bön för era bröder och systrar som är utsatta och har det svårt i mellanöstern, Syrien och Irak.Kalender
M
T
O
T
F
L
S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Gokart - Stockholm
3 maj 2018

Nätfrågan
-
 -
 -
 

Administration
Kontakta oss
Sidkarta

Utbildningslänkar
 Syrianska Sidor
 Utbildningslänkar
 Studentlänkar
 Högskolor/Univ.


© Syrianska/Arameiska Akademikerförbundet, SAAF 2002-2018