» Bli medlem       
 » Glömt lösenordet?
    
SAAF Utbildning Aktiviteter Nöje
Senaste nyheterna Krönika Sök Arkiv

  SAAF
Inloggade: 0

Medlemmar: 2713

Föreningar: 15
 HIG
 KI
 KTH
 LHS
 LIU
 MDH
 ORU
 SH
 SU
 UU
 GBG

  Forum


Senaste artiklarnaTut tut i backen, 45 SAAF:are i trakten!
Den årliga SAAFSKI, en resa, likt ingen annan, tog plats under torsdagsmorgonen den 31 Jan – söndag den 4 Feb 2019. En resa många väntat sig ivrigt till och förbereder sig rent fysiskt och psykiskt inför.


Just DU är efterfrågad!
Syrianska/Arameiska Akademikerförbundet, SAAF har i 13 år som förbund samlat syrianska/arameiska akademiker, studerande som utexaminerade.

SAAF befinner sig i ett expansivt skede och därför behöver SAAF dig som medlem. SAAF söker personer som vill engagera sig i förbundsstyrelsen och förbundets olika projekt. Är du kanske pusselbiten vi söker?
Seyfo, Fokmordet 1915 - Utlyst som nationell minnesdag i Frankrike 24 april.
Frankrike inför nationell minnesdag för det armeniska, syrianska/arameiska och grekiska folkmordet i det Osmanska riket 1915.

År 2001 blev Frankrike ett av de första länderna i världen att erkänna folkmordet. Emmanuel Macron, Frankrikes president meddelar att regeringen nu alltså går ett steg längre, och infriade därmed ett löfte från valkampanjen 2017.

Edo Bricho – Shato Brichto
Snart har ännu ett år passerat, men först ska vi fira vår herre Jesus Kristus födelse här på jorden, julen. Vi från SAAF önskar er alla en riktigt fridfull jul med era nära och kära, vår herre Jesus Kristus kom till jorden som en gåva till oss människor, för att rädda oss från våra synder. Glöm inte bort julens innebörd, hjälp och tänk på era medmänniskor. Be en bön för era bröder och systrar som är utsatta och har det svårt i mellanöstern, Syrien och Irak.Årets talare – Genombrott 2018
Vi vill först och främst gratulera vår medlem Charbél Laoze Gabro som nominerats till det ärofyllda priset, Årets talare – Genombrott 2018.

Charbel har under de senaste åren haft en del föredrag inom SAAF, senast under vår vistelse i vårt egna tält under Almedalen – Politikerveckan där Charbel höll 3 korta men innehållsrika föredrag inom ämnet integration - Syrianer/Araméers resa under 50 år i Sverige

Nationell nätverksträff
Lördag den 1 december arrangeras en nationell träff med julbord.
Kvällen börjar med en uppvärmande trevlig julkamp i Gröna lund och avrundas med julbord i tyrol med sitt kända 35 m långa julbord med vildmarks tema.
SAAF SKI WEEKEND 2019
Äntligen är det dags för SAAF:s årliga skidresa!

Det är Andlöst, Laddat och Mäktigt.
Längtan, Nervositeten och Spänningen är märkbar i luften.
Ett händelserikt glatt äventyr med SAAF som sätter sina spår.
Allt kan hända, var med och skapa SAAF Sälen 2019:s berättelse under sina fyra dagar i fjällen.

Frågan är, åker du med?

Save the date

Kalender
M
T
O
T
F
L
S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Nätfrågan
-
 -
 -
 

Administration
Kontakta oss
Sidkarta

Utbildningslänkar
 Syrianska Sidor
 Utbildningslänkar
 Studentlänkar
 Högskolor/Univ.


© Syrianska/Arameiska Akademikerförbundet, SAAF 2002-2019