» Bli medlem       
 » Glömt lösenordet?
    
SAAF Utbildning Aktiviteter Nöje
Senaste nyheterna Krönika Sök Arkiv

  SAAF
Inloggade: 0

Medlemmar: 2690

Föreningar: 15
 HIG
 KI
 KTH
 LHS
 LIU
 MDH
 ORU
 SH
 SU
 UU
 GBG

  Forum


Romour Has It

Betyg 3

Skådespelare: Jennifer Aniston, Kevin Costner, Shirley MacLaine
Regi: Rob Reiner

Bio Premiär: 20 januari

Det är något med äldre människor, man låter de få göra och säga vad de vill. De kommer undan med den generella tron att bara för att de är så gamla och levt länge har det rätt till mycket. Jag undrar om Shirley MacLaine bränner upp manuset och skickar ett finger till regissören när det är dags för henne att göra sitt i en scen. Med sin rappa ocensurerade tunga, hennes röda hår och veka anklar gör hon entré som gör henne värdig ALLT på sin obligatoriska kravlista och en större husvagn än alla andra skådisar.

I Rumor Has it…får Sarah (Aniston) reda på att det är kvinnorna i hennes familj är de riktiga kvinnorna bakom filmen Mandomsprovet. Sarahs Mormor (Maclaine) var i själva verket den medelålders kvinna som förförde den betydligt mycket yngre Beau Borroughs (Costner) och han i sin tur hade ett förhållande med Sarahs framlidna mamma. Inte nog med att huvudrollsinnehavaren tragglas med sitt ursprung, hon har dessutom förlovat sig med Jeff (Ruffalo) men vet inte om hon vill gifta sig. För att hitta sig själv ger hon sig ut på ett sista äventyr med mannen som förfört nästan alla kvinnor i familjen.

Vore det inte för just den underbara Shirley MacLaine som bjöd på skratt varje gång hon dök i bild så skulle den här filmen gå på kryckor. Att regissören försökte locka fram Vänner-Rachel i stackars Aniston var irriterande och ledsamt rentav. Det funkade inte alls. Vackra landskapsbilder från Kalifornien blandades med ett jobbigt minspel från Aniston. Tacka och lär av Shirley.

Teodora Yevno, 10 februari 2006


Kalender
M
T
O
T
F
L
S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
Årsmöte - LIU
28 februari 2019

Nätfrågan
-
 -
 -
 

Administration
Kontakta oss
Sidkarta

Utbildningslänkar
 Syrianska Sidor
 Utbildningslänkar
 Studentlänkar
 Högskolor/Univ.


© Syrianska/Arameiska Akademikerförbundet, SAAF 2002-2019