» Bli medlem       
 » Glömt lösenordet?
    
SAAF Utbildning Aktiviteter Nöje
Senaste nyheterna Krönika Sök Arkiv

  SAAF
Inloggade: 2

Medlemmar: 2778

Föreningar: 15
 HIG
 KI
 KTH
 LHS
 LIU
 MDH
 ORU
 SH
 SU
 UU
 GBG

  Forum


SAAFs förbundsstyrelse 2019

I början av april i Linköpings universitet ägde SAAFs riksstämma rum där man bland annat utsåg en ny förbundsstyrelse.

Riksstämman mjukstarta med att samtliga deltagare får i sig lite näring inför stämmans start som börjar med kort information om förbundet och olika riktlinjer av SAAFs generalsekreterare, Bedros Yevno.Ordförande Rafael Yevno välkomnar sedan samtliga närvarande till riksstämman och gick igenom dagordningen, fastställande av röstlängd för mötet och föredragningslistan.

Till riksstämmans mötesordförande valdes Robil Seyhan och till mötessekreterare Sarmad Goria samt rösträknare/justerare Elias Thidell.

Bedros presenterade å styrelsens vägnar verksamhetsberättelsen för det gånga verksamhetsåret och kassören Abraham K. gick igenom ekonomin. Deltagarna i riksstämman gav sedan förbundsstyrelsen ansvarsfrihet för 2018.

Efter den välbehövdande fikan presenterade Rafael verksamhetsplanen och budget som fastställdes. Mandat gavs till kommande styrelse att kunna små justera och ändra i förslaget vid behov.


Nu var det dags för valberedningen att ta över stafettpinnen för att presentera ett förslag till ny förbundsstyrelsen. Årsmötet röstades enhetligt in valberedningens förslag på styrelse för 2019

SAAFs Förbundsstyrelse för 2019
Ordförande: Rafael Yevno
Kassör: Abraham Kuyumcuoglu
Sekreterare: Maikel Barsom
Ledamot: Paul Kasselia
Ledamot: Silvia Aho
Ledamot: Kristina Alsabeah
Ledamot: Jean Bedros

Valberedningen: Bedros Yevno
Valberedningen: Alaa Saeed
Valberedningen: Johan Gourie

Stämman avslutades med att riksstämmans ordförande, sekreterare och rösträknare/protokolljusterare tackades med blommor, biobiljetter och SAAF halsduk. Dessutom tackades lokalföreningens styrelse för SAAF LIU för deras motagande och fixande med kvällens nätverksträff.

Ett pris delades ut senare under kvällens nätverksträff, SAAF Ambassadör för 2018 som under året flitigt har lagt upp bilder med olika SAAF produkter i sitt flöde på sociala medier. Vinnaren var Begi Lahdo från Linköping.


Under kvällen bjöds det på middag, snacks och mingel med diskussioner allt mellan himmel och jord, music quiz, danser m.m som avrundades sent på kvällen.SAAF, 22 april 2019


Kalender
M
T
O
T
F
L
S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Nätfrågan
-
 -
 -
 

Administration
Kontakta oss
Sidkarta
Facebook
Linkedin

Utbildningslänkar
 Syrianska Sidor
 Utbildningslänkar
 Studentlänkar
 Högskolor/Univ.


© Syrianska/Arameiska Akademikerförbundet, SAAF 2002-2019