» Bli medlem       
 » Glömt lösenordet?
    
SAAF Utbildning Aktiviteter Artiklar
Diskussionsforum Bildgalleri

  SAAF
Inloggade: 0

Medlemmar: 2690

Föreningar: 15
 HIG
 KI
 KTH
 LHS
 LIU
 MDH
 ORU
 SH
 SU
 UU
 GBG

  Forum


Diskussionsforumet

Klicka på det forum du vill gå in på.
Medlemskap erfodras för att få skriva i forumet.

Jobb    Krönikan    Utbildning    Övrigt   


Trådar
Sida  [1]  2 

Nytt inlägg, Äldre inlägg

Inlägg
Från:  sozzzz
14 december kl. 17:46
Inlägg: 
till lea. mmmm jag märker det. de flesta har tydligt samlats här.

orkar inte skriva längre för det är obetydligt ändå här. så jag låter er tro att ni är bäst och felfria nån dag så kommer ni komma på det själva hoppas jag.
Från:  Antoine Bar Naaman
14 december kl. 0:25
Inlägg: 
håller nog med Strawberry..
Från:  Lea
13 december kl. 21:17
Inlägg: 
halloo..nu tappade jag bort räkningen..om vem som leder...hehe..jalla bröder och systrar. Jag ger er alla +1 poäng för att ni är sams igen :-)!!! kram på er alla!!!!

till sozz: Jag vet att du är lite sur, men man ska inte ta åt sig, det finns idioter överallt,
Från:  WhoAmI
13 december kl. 21:17
Inlägg: 
Tack Strawberry för dina visa ord som mycket väl tål att tänkas på mer än en gång.

Det uppstår alltför många personliga påhopp och omogna kommentarer på denna sida.

Tänk nu ALLA på det som sagts!
Från:  Strawberry
13 december kl. 20:08
Inlägg: 
Snälla ni! Ett språk som förmedlas enbart via text, utan kroppspråket till hjälp, missuppfatts alltid till 95%! Det tycker jag att ni ska ha i åtanke när ni läser/skriver inlägg!! Det är inte rätt att hoppa på folk utifrån ens egna förutfattade meningar (tolkningar) omvad som egentligen sagts (=menats). Så lägg ner allt det här och försök inse att den här soppan smakar dåligt för alla!!

En sak till: när två människor blir oense om en sak så ska man inte lägga sig i o genom detta sänka nivån på det hela genom dumma påhopp! Agera "den bättre medmänniskan" och försök att förmedla mellan dom istället! Du får en chans till att använda ditt förnuft och sättet du löser det hela på visar vad du går för!

Ingen ska behöva tysta ner en annan pga opassande åsikter och därför hoppas jag att det här löses snabbt o smidigt.

Ha inte dåliga tankar i huvudet när ni självmant går in i diskussioner så blir det inga sårade känslor genom misstolkningar! Det är sällan männsikor uttrycker sig på en sida med onda uppsikter, snarare vill man helt enkelt bara diskutera saker o lufta åsikter!

Vi är alla vuxna och förnuftiga människor här! Rök fredspipa nu!
Från:  Bedros, SAAF
13 december kl. 18:57
Inlägg: 
soozzz,
Va vänlig och skriv till mig ang dem raderade inläggen som kritiserar SAAF, vill gärna veta vilka dessa är. För personligen så känner jag ej till några sånna som raderats bort. VI tål kritik, SAAF är vi, du och jag med andra 850 medlemmar. Sen så undrar jag, vart har saaf kritiserats här som vi vill ta bort eller tagit bort? Det jag syfta på var mer era påhopp på varandra. bla AFF som jag vart sne på, men om du vill ha kvar den så upp till dig för den verkar kritisera saaf på något höger som vi ej känner till så vi har kvar den tills du säger till.

Ska ni diskutera så gör det som vuxna människor. och prata om ämnet, eller så skapar ni ett nytt forum ämne..
Från:  sozzzzzzzzz
13 december kl. 18:48
Inlägg: 
åter igen vem ger dig rätt o säga att jag är förvirrad??????? jag har inte framfört min åsikt om dig dina värderingar och tankar och det ska inte du heller göra.jag går inte in me kniven men när nån försöker hugga mig så självklart hugger jag tillbaka. du kan ju alltid fråga dina kolegor vems och vilkas inlägg som raderas bort alltid. Och snälla du spela inte oskyldig nu tack. jag kan nämnar flera st men jag orkar inte säger bara när man skriver att ooooooooooooooooo saaf e såååååååååååå bra så står det kvar men när man börjar kritisera lite så tas det bort direkt.Ett bevis har du i din inkorg så fort jag kritiserar lite så skriver du "snacka inte bullshit" smart va?
och till lea: tack för sammanfattningen men bara så att du vet jag uppfattade ironin i det. Det va därför jag blev arg.
Från:  Lea
13 december kl. 17:22
Inlägg: 
Sagan började med att den oskyldiga "sooz berättade för syrian" om att festen var bra och svarade hans inlägg. Helt plötsligt från ingenstans dök "siii" och försökte skoja lite här på formunen och svarade med lite ironi. Men tyvärr så tog sozz detta på allvar och förstod inte ironiet med inlägget och gick direkt mot angrepp, -1 MINUS POÄNG TILL DIG SOZZ" men istället för att komma med ett bättre svar började sizz svara sooz med nån jävla patetisk inlägg som direkt gick angrepp mot ALLA FEMININSTER, genom att kalla henne för sötnos ( när han istället ville säga, KVINNA GÅ TILLBAX TILL KÖKET). vad händer sedan? jo..sedan fortätter tjafset tills vår broder AFF kommer in i bilden och gör saken värre med sitt dumma ointelligenta kommentar. Vaxa vad???? hahahah...jag kan förstå att sozz blir arg...+1 pluss poäng till dig gumman...obs..jag menar kvinna! Sedan kommer nån annan person (ANTOINE) som snackar om att radera..inte vet jag vad?? ( walla..vi alla sitter här och väntar på att detta ska ske..radera skitet ...) sammanfattning: ingen har fått nått ut av detta...och hur kom jag in i bilden? jo jag klickade på forumet och upptäckte tråden "Fest i gallerian" hihihi...kallar ni detta för diskussion om fest? jalla..akademiker...god jul :-)
Från:  Lea
13 december kl. 17:02
Inlägg: 
hehe
Från:  Antoine
13 december kl. 15:52
Inlägg: 
Vilka inlägg har tagits bort pga att dem ine gynnar SAAF? Nämn ett... syftar du på några patetiska gästboksinlägg ?? O ja måste va ärlig, du är någo förvirrad, du verkar gå in direkt med kniven o jallaaa vem ska vi halshuggaa ida, från ingenstans börja tjata om skiiilllnnaaadeeeen o vet inte vad.. något som inte ens har med frågan att göra..
Från:  sozzz
13 december kl. 15:33
Inlägg: 
nej jag är absolut inte förvirrad. du vet exakt va jag syftar på när jag skrev att ni raderar inläggen som inte gynnar saaf. o jepppp jag mår bra så klart
Från:  Antoine
13 december kl. 15:17
Inlägg: 
SOOZ du verkar lite förvirrad idag vännen.....
om jag raderar AFF inlägg som är direkt personangrepp mot dig, betyder det att jag raderar ett inlägg som missgynnar saaf? alltså mår du bra?
Från:  SOZZZZZZZZZ
13 december kl. 15:06
Inlägg: 
Det är exakt det vi är. därför ska inläggen inte raderas så fort det blir en diskussion.
Från:  sozzzzzzzzz
13 december kl. 15:05
Inlägg: 
Som vanligt raderas det som inte gynnar er. TACK
Från:  Bar Naaman
13 december kl. 15:04
Inlägg: 
Vi är akademiker här.. inte amatörer som söker uppskattning

Sida  [1]  2 

Kalender
M
T
O
T
F
L
S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
Årsmöte - LIU
28 februari 2019

Nätfrågan
-
 -
 -
 

Administration
Kontakta oss
Sidkarta

Utbildningslänkar
 Syrianska Sidor
 Utbildningslänkar
 Studentlänkar
 Högskolor/Univ.


© Syrianska/Arameiska Akademikerförbundet, SAAF 2002-2019