» Bli medlem       
 » Glömt lösenordet?
    
SAAF Utbildning Aktiviteter Artiklar
Diskussionsforum Bildgalleri

  SAAF
Inloggade: 2

Medlemmar: 2754

Föreningar: 15
 HIG
 KI
 KTH
 LHS
 LIU
 MDH
 ORU
 SH
 SU
 UU
 GBG

  Forum


Diskussionsforumet

Klicka på det forum du vill gå in på.
Medlemskap erfodras för att få skriva i forumet.

Jobb    Krönikan    Utbildning    Övrigt   


Trådar
Sida  [1]  2  3  4 

Nytt inlägg, Äldre inlägg

Inlägg
Från:  Kristen Frizon
30 juni kl. 13:20
Inlägg: 
Autonomi eller Frizon

Frizon eller autonomi är ett måste för de kristna minoriteten i hela Mellanöstern och särskilt bråttom gäller det Turkiet och Irak.
Dessa områden tillhör alla kristna folkgrupper genom gamla kungamakten men också genom att kristna döda ligger begravda utspridda i dessa områden. ”och Herren sade: Din broders blod ropar till mig ifrån marken,”
Kristen blod finns överallt och den(alla) som har blod på händerna är gärningsmannen. Vi kristna KRÄVER Frizon/autonomi för att bl.a. slippa nytt blodbad och konfiskering av markområden.

Ingen kurd,turk,arab kan fly ifrån den rätta rättvisan men allt har sin tid. Den dagen kommer då de äter upp sina egna barn av girighet. Varför ska vi kristna frukta onda makter när vi har en levande tro,när segern är redan vunnet. Kurder,araber och turkar kommer alltid att kriga och döda sin broder och hedersmord.

Det enda de kristna behöver göra är att vända om. "Men nu, säger Herren...Riv sönder era hjärtan, inte era kläder, och vänd om till Herren, er Gud." Resten ligger nära i framtiden.


Från:  Den kristna rättvisan
29 juni kl. 14:51
Inlägg: 
Den turkiska staten är värre än hitler och napoleon tillsammans. Inte nog med folkmord på miljoner kristna människor,inte nog med förföljelse och stulen mark, Inte nog med brända hus och byar,inte nog med dödshot och smutskastning....men nu angriper de kristna kloster. Den turkiska staten är både mördare och tjuv som stiftar lagar som passar staten sjäv och den "fucking" beslöjade regeringen. Turkiet förhandlar om EU-medlemskap samtidigt som de terroriserar och konfiskerar kristna områden. De har stulit nya kristna områden nu igen mha förbannade lagar. De korrumperade domarna är den turkiska staten slavar, den turkiska statens hjärntvättade åsnor.Det finns definitivt ingen turkisk rättvisa. Den enda rättvisan är den himmelsk kristna rättvisan.
Från:  Den kristna tiden
15 juni kl. 10:49
Inlägg: 
...hur kan ni nu vända tillbaka tilld essa svaga och ömkliga makter och vilja bli deras slavar? Ni håller ju så noga räkning på dagar och månader och särskilda tider och år!(Gal.4:8-10).

Just det...slavar...man försöker manipulera människan genom skräckhistorier såsom...voodoo och i antikens tider genom Ashtarte. I Afrika hotas man med död och familjeterror om man inte föjer Voodoos regler.
I Antikens vidriga avguderiet hotades människan om hon inte offrade till en massa döda stenar.
Bal(stenar) hit och Bal dit...ett sätt att genom "religion" kontrollera människan. Avguderiet blev även judarnas fall. De blev slavar i fiendens land.


Sida  [1] 

Kalender
M
T
O
T
F
L
S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Pizza och spelkväll - Stockholm
18 september 2019

Nätfrågan
-
 -
 -
 

Administration
Kontakta oss
Sidkarta

Utbildningslänkar
 Syrianska Sidor
 Utbildningslänkar
 Studentlänkar
 Högskolor/Univ.


© Syrianska/Arameiska Akademikerförbundet, SAAF 2002-2019