» Bli medlem       
 » Glömt lösenordet?
    
SAAF Utbildning Aktiviteter Artiklar
Diskussionsforum Bildgalleri

  SAAF
Inloggade: 0

Medlemmar: 2729

Föreningar: 15
 HIG
 KI
 KTH
 LHS
 LIU
 MDH
 ORU
 SH
 SU
 UU
 GBG

  Forum


Diskussionsforumet

Klicka på det forum du vill gå in på.
Medlemskap erfodras för att få skriva i forumet.

Jobb    Krönikan    Utbildning    Övrigt   


Trådar
Sida  [1]  2  3  4 

Nytt inlägg, Äldre inlägg

Inlägg
Från:  statsminister
18 januari kl. 11:47
Inlägg: 
Snart har vi nog en statsminister som bryter på svenska och som inte förstår skillnaden mellan religion och tro. Men intressant vore det om det blev en statsminister med niqab?? En statsminister i burkan från Afgani där Sveriges andra officiella språk är arabiskan. Hippie! Och eftersom många u-länder drabbs av krig så kan de väl få uppehållstillstånd och snart fixa svenska pass. Stackars alla u-länder men de flesta invandrare kommer från i-länder och de som betalar smugglaren betalar stor summa som inte ens en vanlig arbetande svensson har råd med. Och nu är halva Mellanöstern här med Turkiet som favoritland.I arabländer kan bara muslimer bli presidenter. Alla andra religioner är förbjudna på den posten. Kanske får Sverige en statsminister med persiskt bakgrund,en liberal muslim som älskar demokrati och som gjorde uppror i sitt hemland för att få politiskt asyl....oj det skulle ju inte nämnas. Men vi lever i ett kvinnofanatiskt land så nog skulle det se bra ut i media om nästa svenska statsminister var en kvinna och dessutom med utländsk bakgrund och helst från krig drabbade länder såsom Paki eller Somali men det är mer troligt att Turkiet har förtur eftersom de kommer att hota med våld som kurden mutas till. Fanatismen bränner hus och hem för oskyldiga men i västvärlden välkomnas de som sultaner.Om Hussein är usas president så måste min granne vara förortens president-inna.


Från:  Ani (1/2)
6 december kl. 18:13
Inlägg: 
Jag kan inte göra annat än att hålla med Massmedia som skrev tidigare inlägg. Men jag tänkte inte steget längre och sade att "svensk massmedia är för terrorism" men jag håller med.

Jag diskuterade detta med ett äldre svenskt par idag och jag fann det skrattretande att herr Gösta höll med mig, in fact han svarade - Sveriges politiker är fega och har ingen stake i sig... Vi borde förbjuda moske byggande, muslimska skolor för där förmedlas hat både mot kristna och mot Sverige! Om 50 år kommer de styra och ställa i vårt land. Idag är de 450 000, hur svårt är det för extreminister att bilda ett parti? Tror du inte alla muslimer komma rösta på dem?- med ens började jag tänka i den politiska banan (är annars inte intresserad) men vad i hela friden kommer att hända om de startar ett parti? Du har väl hört deras motto som de stulit från de tre musketörerna?- en för alla och alla för en! Svensk massmedia vågar inte ta sida, varken att försvara eller anklaga. Deras motto lyder nog: - Vänd kappan efter vinden-.
Från:  Ani (2/2
6 december kl. 18:11
Inlägg: 
fort...

Jag var inne på Bahro Suryoyos hemsida och läste artikeln om det nyss funna massgraven mellan Mardin och Nsibin i Turabdin, sydöstra Turkiet. Jag skrev då till Aftonbladets chefredaktör Jan Helins och bad honom om att publicera artikeln då över 100 000 kristna Syrianer bor i Sverige. Svaret och brevet var som bortblåste och de följande dagar fick jag istället läsa om dokusåpa kändisen och hennes 24 årige yngre pojkvän och vad de åt till frukost. Men jag blir inte förvånad, det slutade jag bli efter att de svek min förföljda familj i Turkiet och tvår rent sina händer, likt Pontius Pilatus, från slakteriet i Irak. Jag citerar förra inlägget - Alla länder vet att den kristna existensen är hotad och förföljd i Mellanöstern och i Afrika och ändå finns det ingen debatt,inga diskussioner,inget erkännande-. Hur ska ett erkännande äga rum när media inte ens tar upp problemet och belyser problematiken? Hycklare! Yttrandefrihet? Hycklare säger jag igen!

Samtidigt som Massmedia tystar ner de rop som ekar så bävar den vanlige svensken hemma framför soffan. Nog vet vi alla vad som föregår i dagens Sverige men vem har modet att krossa det ljudisolerade rummet?

Gösta var besviken på Sveriges politiker och var Sverige var på väg och nog kunde jag se att hans ögon blev blanka. -Jag känner inte igen mitt hemland längre-, Hans fru såg minst lika sorgsen ut. Med ens började jag tänka : Det är Sveriges fel. Den stunden de valde att avkristna landet (även om det var till namnet) så delade politikerna ut Hawaii halsband åt den islamistiska hungern som legat på lur och väntat i mellanösterns vilda djungel... Men å andra sidan kan man inte skylla på det som varit, iaf inte om man vill gå framåt...

Vad återstår? Att invänta den starka islamistiska rörelsen som har börjat koka i grytan eller krossa det ljudisolerade rummet? Det är något som jag och du måste ta ställning till.

En för alla och alla för en?
Från:  Massmedia
4 september kl. 14:19
Inlägg: 
Den som tror att Sverige är ett demokratiskt land lurar sig själv och likadant den som tror det om EU. Inte konstigt att vi lever i en sjuk värld när våra politiska och religiösa ledare öppet ljuger och manipulerar folket. Alla länder vet att den kristna existensen är hotad och förföljd i Mellanöstern och i Afrika och ändå finns det ingen debatt,inga diskussioner,inget erkännande.
Att C.Bildt och F.Reinfeldt öppet ljuger inför flera länder istället för att kommentera Kvällstidningens artikel där tidningen manipulerar yttrandefriheten. Tidningen har flera gånger fällts för lögner och falsk propaganda och ändå väljer svenska ledande politiker att ignorera istället för att kritisera en förbannad artikel.När Danmark var hotat och bojkattat av fanatismen för en viss artikel då gav Sverige inte heller sitt stöd för Danmark av rädsla för fanatismen.Svensk massmedia är för terrorismen för vi tvingas dagligen höra om arabernas vrede och uppror men ingenting om den kristna utsatta situationen i som är hotat och förföljd av fanatismen.Sverige tar emot terrorstämplade ledare där de sprider ut våldsbejakande ideologier. Främst Sverige men även resten av EU är för kurdistan men ignorerar att kurder är de största förtryckare av den kristna befolkningen i Turkiet och nu Irak. De områden som tillhörde den kristna befolkningen är stulen och bebott av kurder. Ordet Mesopotamien har de också stulit. Hur ska okunniga och fega politiker kunna förstå de grymheter en kristen utsatts för när de är besatta av status och girighet.Inte ens det egna landet intreserar dem. De skulle sälja Sverige till fanatismen om de fick chansen. Och inte ett öre av allt detta kan de ta med sig i graven.
Från:  feminister
9 juli kl. 14:19
Inlägg: 
Liksom vissa gnälla om jämställdhet måste jag gnälla på lögner och korruption! Feminster skapar diskriminering,mobbning,förtryck av andra människor. Det finns femistiska filmer,föreningar,litteratur,skolor etc. De har blivit en feministisk sekt. En grupp av honor. Istället för att förhandla om lön för meriter och kvalifikation visar de nakna bröst med kort kjol och string. Skrynliga/eksem bröst som äcklar åskådaren.
Ett kvinnosläkte som inte borde tillåtas sådana åsikter där det motsatta könet nedvärderas och därmed nedvärderar sin status. Det är ett faktum att kvinnor lever längre,de arbetar mindre och det föds fler honor än hanar.

Vill man ha jämdställdhet ska man kämpa med lika villkor,med lika klädsel, med lika kompetens,med lika styrka och mod,med lika tid och plats,med lika värderingar och inte favorisera kvinnorörelser.
Gudrun Schyman är bland de sämsta politiker Sverige någonsin haft. Gudrun är besatt av uppmärksamhet och propadanda. När hon hade chansen att ev. bli statsminister chockades folket av att hon är alkis och detta är högst olämpligt för rikets säkerhet. Bara för att hennes farsa var alkoholist ska man inte bilda politiska rörelser där det ges kvinnorna mer rätt och mer värde än de andra. Gudrun själv har svårt att låta bli alkoholen trots hjälp. De flesta väljare har redan glömt att Gudrun avgick pga skattefusk! En alkoholist som inte kan låta bli skattefusk och som hoppar från det ena partiet till det andra uppskattas av kvinnor.Lika rättigheter till alla människor på lika villkor!
Från:  SocialDemokrater
21 juni kl. 14:58
Inlägg: 
Det är heller ingen slump att Göran Persson gifte sig med systembolagets Anitra för pengarnas skull. Han själv har sagt-"Vi är ett bra team". Ääktenskapet kallas team numera. Hon tjänade betydligt mer än Göran. Göran var knappt intresserad av att vinna förra valet eftersom han hade planer på att njuta av sin herrgård värd tiotalsmiljoner.Han ville förlora valet för att kunna ägna sig åt dyraleksaker.

Politiker är lustiga-först får de lön från skattebetalarnas pengar och sedan pension värd miljoner och nu en herrgård värd miljoner. Inte undra på att arbetarklassen sällan är nöjd med sina futtiga löner.
Från:  p
19 juni kl. 13:33
Inlägg: 
Många kommer nog ihåg vilka business C.Bildt ägnar sig åt. Han har aktier i bolag som använder människor brutalt och trampar över lik för att komma åt oljan-det svarta guldet.

Det är ingen slump att C.B och hans politiska vännina har ingått ett äktenskasavtal. Frau Bildt är sällan i Sverige för hon arbetar inom internationella företag och skaffar sig jobb utanför Sverige. Hon arbetar inom EU för att kunna utnyttja sitt italienska pass. Italienska politiker är de högst betalda inom EU. Dessutom köper de bostäder i Belgien för skattepengarna. Till lunch äter de på dyra restauranger och dricker champagne...fast det pratar man inte högt om. Efter alkohol intag måste de ta taxi på skattebetalarnas nota. Finns många konstiga lagar som passar EU-politikers girighet.
EU-politiker brinner för fred men endast om de samtidigt får brinna för att bränna pengar eller annat roligt.


Från:  Kristen vänster
18 juni kl. 12:10
Inlägg: 
Låter ju otroligt att politiker överhuvudtaget vill erkänna Seyfo. Carl Bildt och är en usel varg som inte vågar utmana Turkiets odemokratiska metoder och förnekandet av Seyfo. Liksom Obama Hussein Barak använder han en neutral ton mot den turkiska statens våld mot den kristna befolkningen. Inget land i hela EU vill eller ska erkänna Seyfo. Tyskland pekas ut som den största boven i dramat men inte ens Tyskland har erkännt Seyfo. Kanske är det då inte konstigt att Turkiet har vinnarkortet i handen. Om inte ens Tyskarna uttalar ett visst ord för offrens skull...då kan nog EU hälsa hem.
Seyfo liksom Förintelsen är Europas förflutna och om EU inte klarar av sitt ansvar vem ska då kunna göra det?

Sida  [1] 

Kalender
M
T
O
T
F
L
S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Grillmingel i Örebro - MDH
19 maj 2019

Grillmingel - ORU
19 maj 2019

Nätfrågan
-
 -
 -
 

Administration
Kontakta oss
Sidkarta

Utbildningslänkar
 Syrianska Sidor
 Utbildningslänkar
 Studentlänkar
 Högskolor/Univ.


© Syrianska/Arameiska Akademikerförbundet, SAAF 2002-2019